Creatieve recepten met Zwitserse kaas

Ga aan de slag met onze tijdloze klassiekers of trendy gerechten met seizoensgebonden ingrediënten. Je kunt met behulp van de filters je zoekcriteria verfijnen en zo het recept vinden om jezelf en je gasten te trakteren op de lekkerste gerechten.

Delen
    Nederlands
    • Nederlands
    Nederland
    • Belgique
    • België
    • Danmark
    • Deutschland / Österreich
    • Espanya
    • España
    • France
    • International / English
    • Italia
    • Nederland
    • Norge
    • Portugal
    • Schweiz
    • Suisse
    • Suomi
    • Sverige
    • Svizzera
    • Россия
    • 日本
zoeken
  • Kaas uit Zwitserland
    Overzicht
  • Inspiratie
    Overzicht
  • Storyroom
    Overzicht
  • Home
  • Nieuws
Over Switzerland Cheese Marketing
Je staat op het punt om naar de website van Switzerland Cheese Marketing SCM te gaan.
Mac & Emmentaler AOP Kroket
Wafel “Rösti” Emmentaler AOP-room
Corn-Dog met Emmentaler AOP
Churros met Emmentaler AOP
Croque-monsieur Berger met Emmentaler AOP
Croque-monsieur Dandy met Emmentaler AOP
Romig doperwtensoepje met munt en een spiesje van Le Gruyère AOP Classic
35 min.
Muffins met Tomme Vaudoise, Emmentaler AOP en spekjes
vegetarisch
Ramequins met L’Etivaz AOP
Hamburgers met Appenzeller®
vegetarisch
Wafels met fijne kruiden en Gruyère AOP
Gebraden kip, gevuld met gehakt, Sbrinz AOP en Appenzeller®
40 min.
vegetarisch
Gevulde aubergine met Tomme Vaudoise
35 min.
vegetarisch
Quesadilla’s met erwtjes en wortelsaus en Emmentaler AOP
Minitosti's met Gruyère AOP
30 min.
Sandwich van stokbrood met kip, appel en Tomme Vaudoise
40 min.
Gevulde kippenborstfilet met champignons en Etivaz AOP
57 min.
Chili con carne Emmentaler AOP
50 min.
Speltrisotto uit de Alpen met een tuile van Gruyère AOP Réserve
60 min.
vegetarisch
Gegratineerde aubergines gevuld met vijgen en Gruyère AOP Réserve, geserveerd met tagliatelle met munt
Krokante heilbotfilets met Gruyère AOP Classic en mangosalade
Soufflé van champignons en Sbrinz AOP op artisjokbodem
“Muffins” van macaroni met ham en Gruyère AOP
Hollandaisesaus met Gruyère AOP Réserve, gepocheerde eieren en spinazie
Volgende
Recepten 365

Newsletter
Contact

Switzerland Cheese Marketing Benelux
Rue du Tabellion 64 Notarisstraat
B-1050 Brussels

T. +32 (0)2 340 84 20
infobnl@STOP-SPAM.scm-cheese.com

 

Social Media
youtube
instagram
facebook
  • Privacybeleid
  • Colofon
  • Cookies
  • © 2025 Switzerland Cheese Marketing
Zwitsers. Natuurlik.
Abonneer je snel op deze nieuwsbrief boordevol smaak!

Feestelijke keuken, recept van de maand, productontdekking, tips en hints… Alle redenen zijn goed om gulzig de tanden te zetten in onze nieuwsbrief Kaas uit Zwitserland. Regelmatig in jouw mailbox, een lekker nieuwtje en leer steeds meer over onze kazen. Alle nieuwigheden, actuele feiten die geuren als een alpenweide, gastronomie, ontdekkingen ...