Ramequins met L’Etivaz AOP

0.0 Sterren / 0 Stemmen
Vleesloze

Ingrediënten

Voor 4 personen

  • 1 eetlepel boter
  • 300 g oud stokbrood, in dobbelsteentjes
  • 200 g L’Etivaz AOP, in plakjes
  • 2 eieren
  • 2,5 dl melk
  • 1 mespuntje nootmuskaat
  • Zout, peper

Voorbereiding

  1. Verwarm de oven voor op 180°C. Beboter de ramequins. Vul ze afwisselend met een laagje van dobbelsteentjes brood en een laagje L’Etivaz AOP. Zet opzij.
  2. Kluts de eieren en meng ze met de melk. Kruid met zout, peper en nootmuskaat.
  3. Giet dit mengsel op het brood. Bak au bain-marie gedurende 20 minuten.
  4. Heerlijk met een slaatje van veldsla en witloof met mosterdvinaigrette.
Bon
Appétit

Kaas in dit recept

Weitere Inspirationen