Creatieve recepten met Zwitserse kaas

Ga aan de slag met onze tijdloze klassiekers of trendy gerechten met seizoensgebonden ingrediënten. Je kunt met behulp van de filters je zoekcriteria verfijnen en zo het recept vinden om jezelf en je gasten te trakteren op de lekkerste gerechten.

Delen
    Nederlands
    • Nederlands
    Nederland
    • Belgique
    • België
    • Danmark
    • Deutschland / Österreich
    • Espanya
    • España
    • France
    • International / English
    • Italia
    • Nederland
    • Norge
    • Portugal
    • Schweiz
    • Suisse
    • Suomi
    • Sverige
    • Svizzera
    • Россия
    • 日本
zoeken
  • Kaas uit Zwitserland
    Overzicht
  • Inspiratie
    Overzicht
  • Storyroom
    Overzicht
  • Home
  • Nieuws
Over Switzerland Cheese Marketing
Je staat op het punt om naar de website van Switzerland Cheese Marketing SCM te gaan.
Tosti met champignons, jonge spinazieblaadjes en Appenzeller® Extra
Poke bowl met kikkererwten, avocado en Appenzeller® Surchoix
Mac & Emmentaler AOP Kroket
Wafel “Rösti” Emmentaler AOP-room
Corn-Dog met Emmentaler AOP
Churros met Emmentaler AOP
Croque-monsieur Berger met Emmentaler AOP
Croque-monsieur Dandy met Emmentaler AOP
Romig doperwtensoepje met munt en een spiesje van Le Gruyère AOP Classic
40 min.
vegetarisch
RUSTIEKE TAART MET GRUYÈRE AOP CLASSIC | BLOEMEN EN AROMATISCHE KRUIDEN UIT DE WEIDEN IN DE VALLEIEN
25 min.
Cheesy Appenzeller® Surchoix op geroosterd brood met gefrituurde prei en gekaramelliseerde ui
25 min.
Wafel met L’Etivaz AOP & zoete aardappelen
20 min.
vegetarisch
Granola salade met gebakken peertjes en Appenzeller® Surchoix
790 min.
Zadenbrood, Tomme Vaudoise en vijgenjam
60 min.
Galet met perzik & Jersey Blue
80 min.
Zuurdesem Toastie met Le Gruyère d’Alpage AOP en gepekelde groentjes
24 min.
vegetarisch
Tomme Vaudoise gepaneerd in een kruidenkorstje
37 min.
In de oven geroosterde Tomme Vaudoise
35 min.
vegetarisch
Tomme Vaudoise in een jasje met honing en rozemarijn
50 min.
Tarte tatin met reepjes Tomme Vaudoise
70 min.
vegetarisch
Salade met geroosterde bieten, palmkool en Tomme Vaudoise
40 min.
Flammenkuche met Tomme Vaudoise en spekblokjes
195 min.
Geroosterde knolselderij, saus met Tomme Vaudoise
35 min.
Tomatensoep met balletjes en gegratineerde broodsneetjes met Emmentaler AOP Classic
Volgende
Recepten 367

Newsletter
Contact

Switzerland Cheese Marketing Benelux
Rue du Tabellion 64 Notarisstraat
B-1050 Brussels

T. +32 (0)2 340 84 20
infobnl@STOP-SPAM.scm-cheese.com

 

Social Media
youtube
instagram
facebook
  • Privacybeleid
  • Colofon
  • Cookies
  • © 2025 Switzerland Cheese Marketing
Zwitsers. Natuurlik.
Abonneer je snel op deze nieuwsbrief boordevol smaak!

Feestelijke keuken, recept van de maand, productontdekking, tips en hints… Alle redenen zijn goed om gulzig de tanden te zetten in onze nieuwsbrief Kaas uit Zwitserland. Regelmatig in jouw mailbox, een lekker nieuwtje en leer steeds meer over onze kazen. Alle nieuwigheden, actuele feiten die geuren als een alpenweide, gastronomie, ontdekkingen ...