Fonduepan Moitié-Moitié

0.0 Sterren / 0 Stemmen
Vleesloze

Ingrediënten

Voor 4 personen

  • 1 teentje knoflook, geschild en gehalveerd
  • 400g Gruyère AOP, geraspt
  • 400 g Vacherin Fribourgeois AOP, in stukken gesneden
  • 3 ½ dl witte wijn
  • 4 theelepels maïzena
  • 1 theelepel citroensap
  • 1 klein glaasje kirsch
  • 1 snufje cayennepeper

Voorbereiding

  1. Wrijf de binnenwanden van de fondue met het teentje knoflook. Meng de Gruyère AOP en maïzena, voeg de witte wijn en citroensap en breng aan de kook en nooit stoppen met roeren. Zet het vuur lager, voeg de Vacherin Fribourgeois AOP en roer tot het is gesmolten. Eindig door toevoeging van de kirsch. Pas met een beetje 'van cayennepeper. Plaats de fondue warm boven de kachel.
Bon
Appétit

Weitere Inspirationen