Creatieve recepten met Zwitserse kaas

Ga aan de slag met onze tijdloze klassiekers of trendy gerechten met seizoensgebonden ingrediënten. Je kunt met behulp van de filters je zoekcriteria verfijnen en zo het recept vinden om jezelf en je gasten te trakteren op de lekkerste gerechten.

Delen
    Nederlands
    • Nederlands
    Nederland
    • Belgique
    • België
    • Danmark
    • Deutschland / Österreich
    • Espanya
    • España
    • France
    • International / English
    • Italia
    • Nederland
    • Norge
    • Portugal
    • Schweiz
    • Suisse
    • Suomi
    • Sverige
    • Svizzera
    • Россия
    • 日本
zoeken
  • Kaas uit Zwitserland
    Overzicht
  • Inspiratie
    Overzicht
  • Storyroom
    Overzicht
  • Home
  • Nieuws
Over Switzerland Cheese Marketing
Je staat op het punt om naar de website van Switzerland Cheese Marketing SCM te gaan.
vegetarisch
Toast 'menneke' van Emmentaler AOP
vegetarisch
Salade van linzen, vijgen en Gruyère AOP
'Pizza'-sandwich met Emmentaler AOP
vegetarisch
Kaasomelet
15 min.
vegetarisch
Waldorfsalade met Emmentaler AOP, yoghurtsaus met kerrie
vegetarisch
Pikante kaaskoek met Gruyère
Salade van rundvlees, spinazie en Gruyère AOP
Salade van Griekse pasta met Emmentaler AOP en artisjokharten, bacon- en balsamicovinaigrette
vegetarisch
Tilsiter-bollen met port-druiven
vegetarisch
Tilsiter-Tatsch met uien-krenten-groente
Salade met runderfilet en Gruyère AOP
vegetarisch
Salade van geroosterde groenten en blokjes Emmentaler AOP, pompelmoesvinaigrette
vegetarisch
Gruyère-rol met mierikswortel-sabayon
20 min.
Fondue met 4 Zwitserse kazen, crumble van Grisonvlees
vegetarisch
Sbrinz-feuilleté (bladerdeeg) met groene groenten en Schabziger(kruidkaas)-saus
vegetarisch
Schijfjes L’Etivaz AOP
Härdöpfel-Tätsch
vegetarisch
Vacherin-tarte met courgettes
vegetarisch
Lenterösti's van aardappel, wortel en Appenzeller®
35 min.
vegetarisch
Koolraap, gevuld met Gruyère-aardappelen aan rodebietensaus
Orloffgebraad met Emmentaler AOP, coppa en pistaches
vegetarisch
Salade van komkommer en watermeloen met munt en Appenzeller®
Varkenshaas met Tilsiter-vulling en rode wijn-botersaus
Mosterdsoep met Appenzeller® Extra en gerookte zalm
Volgende
Recepten 365

Newsletter
Contact

Switzerland Cheese Marketing Benelux
Rue du Tabellion 64 Notarisstraat
B-1050 Brussels

T. +32 (0)2 340 84 20
infobnl@STOP-SPAM.scm-cheese.com

 

Social Media
youtube
instagram
facebook
  • Privacybeleid
  • Colofon
  • Cookies
  • © 2025 Switzerland Cheese Marketing
Zwitsers. Natuurlik.
Abonneer je snel op deze nieuwsbrief boordevol smaak!

Feestelijke keuken, recept van de maand, productontdekking, tips en hints… Alle redenen zijn goed om gulzig de tanden te zetten in onze nieuwsbrief Kaas uit Zwitserland. Regelmatig in jouw mailbox, een lekker nieuwtje en leer steeds meer over onze kazen. Alle nieuwigheden, actuele feiten die geuren als een alpenweide, gastronomie, ontdekkingen ...