Website slechts in beperkte mate beschikbaar
Schakel cookies in om de website volledig te kunnen gebruiken.

Gegratineerde aardappelen, wittekool en Gruyère AOP

  • Vleesloze
  • (3.5 Sterren/2 Stemmen)

Ingrediënten

Voor 4 personen

  • 500 g wittekool, in fijne reepjes gesneden
  • 500 g aardappelen, in dunne schijfjes gesneden
  • 1 fijngesneden ui
  • 3-4 el vloeibare room
  • 1 el oreganoblaadjes
  • Zout, peper
  • 150 g Gruyère AOP, geraspt

Voorbereiding

  1. Meng de wittekool, aardappelen, ui en vloeibare room.
  2. Giet alles in een grote rechthoekige vorm bedekt met bakpapier.
  3. Voeg de oregano toe en kruid met zout en peper. Bestrooi met geraspte Gruyère AOP.
  4. Gratineer 30 à 40 minuten op 220°C in een voorverwarmde oven.
  5. Serveer op warme borden met een salade of vleesgerecht.

Kaas in dit recept

Le Gruyère AOP

Score

Overzicht recepten

Cookies op deze website: onze website maakt gebruik van cookies zodat wij en onze partners je kunnen herkennen en begrijpen hoe je onze website gebruikt. Door gebruik te maken van onze website stem je ermee in dat wij cookies gebruiken. Meer informatie.