Gegratineerde aardappelen, wittekool en Gruyère AOP

0.0 Sterren / 0 Stemmen
Vleesloze

Ingrediënten

Voor 4 personen

  • 500 g wittekool, in fijne reepjes gesneden
  • 500 g aardappelen, in dunne schijfjes gesneden
  • 1 fijngesneden ui
  • 3-4 el vloeibare room
  • 1 el oreganoblaadjes
  • Zout, peper
  • 150 g Gruyère AOP, geraspt

Voorbereiding

  1. Meng de wittekool, aardappelen, ui en vloeibare room.
  2. Giet alles in een grote rechthoekige vorm bedekt met bakpapier.
  3. Voeg de oregano toe en kruid met zout en peper. Bestrooi met geraspte Gruyère AOP.
  4. Gratineer 30 à 40 minuten op 220°C in een voorverwarmde oven.
  5. Serveer op warme borden met een salade of vleesgerecht.
Bon
Appétit

Kaas in dit recept

Weitere Inspirationen