
Appenzeller®-knoflooksneetjes
- Vleesloze
Ingrediënten
Voor ca. 20 stuks
Knoflookbrood:
- 1 baguette, in 20 sneetjes gesneden
- 50 g boter, zacht
- 2 knoflookteentjes, geperst
- zout, peper
Beleg:
- 200 g pikante Appenzeller®, in kleine blokjes gesneden
- 2 tomaten gehalveerd, ontpit en in kleine blokjes gesneden
- 2 stangen bladselderij, ontpit en in kleine blokjes gesneden
- 1 bosje majoraanblaadjes, gesneden
- 3 EL olie
- 1 EL witte-wijnazijn
- zout, peper
- Bladeren van de bladselderij voor de garnering
Voorbereiding
Knoflookbrood:
- 1. Voor de knoflooksneetjes de boter met de knoflook mengen en op smaak brengen. De baguettesneetjes daarmee bestrijken en onder de grill of in de pan roosteren.
- 2. Voor het beleg alle ingrediënten mengen en op de sneetjes smeren. Garneren met blaadjes van de bladselderij.
Kaas in dit recept
