Appenzeller®-knoflooksneetjes

0.0 Sterren / 0 Stemmen
Vleesloze

Ingrediënten

Voor ca. 20 stuks

Knoflookbrood:

  • 1 baguette, in 20 sneetjes gesneden
  • 50 g boter, zacht
  • 2 knoflookteentjes, geperst
  • zout, peper

Beleg:

  • 200 g pikante Appenzeller®, in kleine blokjes gesneden
  • 2 tomaten gehalveerd, ontpit en in kleine blokjes gesneden
  • 2 stangen bladselderij, ontpit en in kleine blokjes gesneden
  • 1 bosje majoraanblaadjes, gesneden
  • 3 EL olie
  • 1 EL witte-wijnazijn
  • zout, peper
  • Bladeren van de bladselderij voor de garnering

Bron recept

Diese Rezept wurde von Swissmilk zur Verfügung gestellt. Die Swissmilk Website umfasst über 8‘000 Gratis-Rezepte, Kulinarische Tipps, Wissenswertes über Milch und Ernährungsinformationen.

www.swissmilk.ch/rezepte

Voorbereiding

Knoflookbrood:

  1. 1. Voor de knoflooksneetjes de boter met de knoflook mengen en op smaak brengen. De baguettesneetjes daarmee bestrijken en onder de grill of in de pan roosteren.
  2. 2. Voor het beleg alle ingrediënten mengen en op de sneetjes smeren. Garneren met blaadjes van de bladselderij.
Bon
Appétit

Kaas in dit recept

Weitere Inspirationen