Website slechts in beperkte mate beschikbaar
Schakel cookies in om de website volledig te kunnen gebruiken.

Alpkäse-sla

  • 30 min. Bereidingtijd, 30 min. Totale tijd
  • (0 Sterren/0 Stemmen)

Ingrediënten

Voor 4 personen

Slasaus:

  • 3 EL kruidenazijn
  • 2 TL mosterd
  • zout, peper
  • 5 EL raapolie
  • 300 g halfharde of harde Alpkäse, bijv. jonge Berner Alpkäse AOP, in blokjes gesneden
  • 1 middellange bladselderij, schoongemaakt, in schijfjes gesneden
  • 2-3 cervelaatworsten, gepeld, overlangs gehalveerd, in halve plakken gesneden
  • 1-2 rode appels, schoongemaakt, in vier gesneden, in schijfjes gesneden
  • 1 rode ui, in fijne partjes gesneden

Voorbereiding

Slasaus:

  1. 1. Slasaus: Alle ingrediënten mengen.
  2. 2. Kaas, bladselderij, cervelaat, appels en uien aan de saus toevoegen, mengen.
  3. 3. Sla in een kom of op borden schikken.

Score

Bron recept

Diese Rezept wurde von Swissmilk zur Verfügung gestellt. Die Swissmilk Website umfasst über 8‘000 Gratis-Rezepte, Kulinarische Tipps, Wissenswertes über Milch und Ernährungsinformationen.
Overzicht recepten

Cookies op deze website: onze website maakt gebruik van cookies zodat wij en onze partners je kunnen herkennen en begrijpen hoe je onze website gebruikt. Door gebruik te maken van onze website stem je ermee in dat wij cookies gebruiken. Meer informatie.