Creatieve recepten met Zwitserse kaas

Ga aan de slag met onze tijdloze klassiekers of trendy gerechten met seizoensgebonden ingrediënten. Je kunt met behulp van de filters je zoekcriteria verfijnen en zo het recept vinden om jezelf en je gasten te trakteren op de lekkerste gerechten.

Delen
    Nederlands
    • Nederlands
    Nederland
    • Belgique
    • België
    • Danmark
    • Deutschland / Österreich
    • Espanya
    • España
    • France
    • International / English
    • Italia
    • Nederland
    • Norge
    • Portugal
    • Schweiz
    • Suisse
    • Suomi
    • Sverige
    • Svizzera
    • Россия
    • 日本
zoeken
  • Kaas uit Zwitserland
    Overzicht
  • Inspiratie
    Overzicht
  • Storyroom
    Overzicht
  • Home
  • Nieuws
Over Switzerland Cheese Marketing
Je staat op het punt om naar de website van Switzerland Cheese Marketing SCM te gaan.
Romig doperwtensoepje met munt en een spiesje van Le Gruyère AOP Classic
35 min.
Crackers met zaadjes
30 min.
BROODJES MET KRUIDEN VAN DE VALLEI EN ZANDDEEGKOEKJES MET LE GRUYÈRE AOP CLASSIC, GEDROOGDE BERGBLOEMEN EN SMOKY MIX
10 min.
OPEN TOAST MET ROEREI | BLOEMEN EN AROMATISCHE PLANTEN VAN SUBALPIENE ALMEN | KRULLEN VAN LE GRUYÈRE D’ALPAGE AOP
50 min.
ZWITSERSE HERDERSSOEP | BRAVE HENDRIK | LE GRUYÈRE D’ALPAGE AOP
18 min.
HALF-OM-HALF FONDUE (LE GRUYÈRE AOP RÉSERVE, LE GRUYÈRE D’ALPAGE AOP EN VACHERIN FRIBOURGEOIS AOP) | SLAATJE MET BLOEMEN EN AROMATISCHE PLANTEN VAN MONTANE ALMEN
50 min.
RISOTTO MET SPELT UIT DE ALPEN EN OEKJES VAN LE GRUYÈRE AOP RÉSERVE, GEDROOGDE ALPENBLOEMEN EN PEPPER AND SPICES MIX
30 min.
vegetarisch
CAKEJES MET GRUYÈRE AOP CLASSIC | BLOEMEN EN AROMATISCHE KRUIDEN UIT DE WEIDEN IN DE VALLEIEN
40 min.
vegetarisch
RUSTIEKE TAART MET GRUYÈRE AOP CLASSIC | BLOEMEN EN AROMATISCHE KRUIDEN UIT DE WEIDEN IN DE VALLEIEN
25 min.
Cheesy Appenzeller® Surchoix op geroosterd brood met gefrituurde prei en gekaramelliseerde ui
25 min.
Wafel met L’Etivaz AOP & zoete aardappelen
20 min.
vegetarisch
Granola salade met gebakken peertjes en Appenzeller® Surchoix
790 min.
Zadenbrood, Tomme Vaudoise en vijgenjam
60 min.
Galet met perzik & Jersey Blue
80 min.
Zuurdesem Toastie met Le Gruyère d’Alpage AOP en gepekelde groentjes
30 min.
Bladerdeegschuitje met eekhoorntjesbrood, spekjes en Zwitserse Gruyère AOP
24 min.
vegetarisch
Tomme Vaudoise gepaneerd in een kruidenkorstje
37 min.
In de oven geroosterde Tomme Vaudoise
35 min.
vegetarisch
Tomme Vaudoise in een jasje met honing en rozemarijn
50 min.
Tarte tatin met reepjes Tomme Vaudoise
70 min.
vegetarisch
Salade met geroosterde bieten, palmkool en Tomme Vaudoise
40 min.
Flammenkuche met Tomme Vaudoise en spekblokjes
195 min.
Geroosterde knolselderij, saus met Tomme Vaudoise
35 min.
Tomatensoep met balletjes en gegratineerde broodsneetjes met Emmentaler AOP Classic
Volgende
Recepten 359

Newsletter
Contact

Switzerland Cheese Marketing Benelux
Rue du Tabellion 64 Notarisstraat
B-1050 Brussels

T. +32 (0)2 340 84 20
info@STOP-SPAM.fromagesdesuisse.be

 

Social Media
youtube
instagram
facebook
  • Privacybeleid
  • Colofon
  • Cookies
  • © 2025 Switzerland Cheese Marketing
Zwitsers. Natuurlik.
Abonneer je snel op deze nieuwsbrief boordevol smaak!

Feestelijke keuken, recept van de maand, productontdekking, tips en hints… Alle redenen zijn goed om gulzig de tanden te zetten in onze nieuwsbrief Kaas uit Zwitserland. Regelmatig in jouw mailbox, een lekker nieuwtje en leer steeds meer over onze kazen. Alle nieuwigheden, actuele feiten die geuren als een alpenweide, gastronomie, ontdekkingen ...