Tomaten-kaasaardappelen

0.0 Sterren / 0 Stemmen

Ingrediënten

Voor 4 personen

  • bakpapier voor de bakplaat
  • 6 middelgrote, in de schil gekookte aardappelen, gepeld, overlangs gehalveerd
  • braadcrème voor het bestrijken
  • ½ TL zout
  • peper uit de molen
  • een beetje paprika

Beleg:

  • 2 tomaten, in plakjes gesneden
  • 12 plakken Alpkäse, ca. 250 g, ca. 4 mm dik
  • 1-2 TL gedroogde alpenkruiden
  • peper uit de molen

Bron recept

Diese Rezept wurde von Swissmilk zur Verfügung gestellt. Die Swissmilk Website umfasst über 8‘000 Gratis-Rezepte, Kulinarische Tipps, Wissenswertes über Milch und Ernährungsinformationen.

www.swissmilk.ch/rezepte

Voorbereiding

  1. 1. Aardappelen met het snijvlak naar boven op de met bakpapier beklede bakplaat leggen (desgewenst aan de onderzijde recht afsnijden), snijvlakken bestrijken met braadcrème, kruiden. In het midden van de tot 200 °C voorverwarmde oven ca. 10 minuten bakken.
  2. 2. Aardappelen met tomatenplakjes en kaas beleggen, kruiden. In het bovenste gedeelte van de tot 200 °C voorverwarmde oven ca. 8-10 minuten bakken.
Bon
Appétit

Weitere Inspirationen