Reuzenravioli met Gruyère en salieboter

0.0 Sterren / 0 Stemmen

Ingrediënten

Voor 4 personen

Vulling:

  • 50 g Salsiz, in heel kleine blokjes gesneden
  • 250 g halfvolle kwark
  • 150 g Gruyère AOP, geraspt
  • ½ TL zout
  • een beetje peper
  • nootmuskaat
  • 500 g pastadeeg

Salieboter:

  • 50 g boter
  • 1-2 EL gehakte salieblaadjes
  • een beetje zout
  • peper
  • salie voor de garnering

Bron recept

Diese Rezept wurde von Swissmilk zur Verfügung gestellt. Die Swissmilk Website umfasst über 8‘000 Gratis-Rezepte, Kulinarische Tipps, Wissenswertes über Milch und Ernährungsinformationen.

www.swissmilk.ch/rezepte

Voorbereiding

Vulling:

  1. 1. Vulling: Alle ingrediënten mengen.
  2. 2. Pastadeeg uitrollen. Op de helft van het deeg 16 rechthoeken licht inritsen. Vulling erop verdelen, steeds een rand van ca. 1 cm vrij houden en deze met water bestrijken. De andere deeghelft over de rechthoeken leggen. Daarbij de randen goed aandrukken en de rechthoeken uitsnijden. In rijkelijk zout water in twee porties elk 4 minuten laten trekken, dan afgieten en warmhouden.
  3. 3. Salieboter: Boter laten smelten, daarin de salie iets verhitten en met zout en peper kruiden.
  4. 4. Ravioli op voorverwarmde borden verdelen. Met salieboter bedruppelen, garneren.
Bon
Appétit

Kaas in dit recept

Weitere Inspirationen