Peperkoekkrokantjes met Appenzeller®

0.0 Sterren / 0 Stemmen
Vleesloze
15 min.
Cook/bake time 15 min.

Ingrediënten

Voor 4 personen

  • 8 sneetjes peperkoek
  • 2 plakjes Appenzeller® 1/2 cm dik
  • 1 abrikozenchutney
  • 1 ronde uitsteekvorm
  • Balsamicoazijn
  • Rode bessen, houten prikkers

Voorbereiding

  1. Snijd 8 cirkels peperkoek uit met een uitsteekvorm.
  2. Bak ze in een voorverwarmde oven op 180°C of in een broodrooster om ze krokant te maken.
  3. Verwijder de korst van de kaas.
  4. Snijd de Appenzeller® in cirkels met dezelfde uitsteekvorm.
  5. Prik een cirkel Appenzeller® tussen twee sneetjes peperkoek.
  6. Serveer de krokantjes met abrikozenchutney.
  7. Versier je borden met een streepje balsamicoazijn.
Bon
Appétit

Kaas in dit recept

Weitere Inspirationen