Groente-kaas-toast

0.0 Sterren / 0 Stemmen
Vleesloze
40 min.
Cook/bake time 20 min.

Ingrediënten

Voor 4 personen

  • 8-12 sneetjes volkorenbrood
  • Beleg:
  • 1 raapje, op de aardappelrasp geraspt
  • 1 prei, ca. 50 g, in fijne reepjes gesneden
  • 200 g Appenzeller®, op de aardappelrasp geraspt
  • 2 eieren, geklopt
  • zout
  • peper uit de molen
  • een beetje nootmuskaat
Keukengerei
  • bakpapier voor de bakplaat

Bron recept

Diese Rezept wurde von Swissmilk zur Verfügung gestellt. Die Swissmilk Website umfasst über 8‘000 Gratis-Rezepte, Kulinarische Tipps, Wissenswertes über Milch und Ernährungsinformationen.

www.swissmilk.ch/rezepte

Voorbereiding

  1. 1. Sneetjes brood op de met bakpapier beklede bakplaat leggen.
  2. 2. Voor het beleg alle ingrediënten goed mengen en over de sneetjes verdelen. In het midden van de tot 220 °C voorverwarmde oven ca. 10-15 minuten bakken.
Bereidingstip

Daarbij past gemengde bladsalade. Al naargelang het seizoen andere groenten gebruiken, bijv. pompoen, tomaten of peperoni).

Bon
Appétit

Kaas in dit recept