Fusilli met spinazie, pijnboompitten en Gruyère

0.0 Sterren / 0 Stemmen
Vleesloze

Ingrediënten

Voor 4 personen

  • 400 g fussili (spiraalvormige noedels)
  • 1 sjalot, in reepjes gesneden
  • 1 knoflookteentje, in plakjes gesneden
  • 50 g boter
  • 400 g fijne spinazie
  • zout, zwarte peper uit de molen
  • 30 g pijnboompitten, geroosterd
  • 100 g Gruyère, geraspt

Bron recept

Diese Rezept wurde von Swissmilk zur Verfügung gestellt. Die Swissmilk Website umfasst über 8‘000 Gratis-Rezepte, Kulinarische Tipps, Wissenswertes über Milch und Ernährungsinformationen.

www.swissmilk.ch/rezepte

Voorbereiding

  1. 1. Fusilli in kokend zout water al dente koken en afgieten.
  2. 2. Sjalot en knoflook in de boter fruiten. Spinazie toevoegen, op smaak brengen, bakken totdat hij is geslonken en dan in een zeef laten afdruipen.
  3. 3. De fusilli met de spinazie mengen. Op voorverwarmde borden schikken en met pijnboompitten en Gruyère bestrooien.
Bon
Appétit

Kaas in dit recept

Weitere Inspirationen