Bergler kaashoorntjes

0.0 Sterren / 0 Stemmen
30 min.
Cook/bake time 30 min.

Ingrediënten

Voor 4 personen

  • 400 g grote elleboogmacaroni
Gefruite uien:
  • 1 ui, in ringen gesneden
  • meel voor het bestrooien
  • braadboter of braadcrème
  • een beetje zout
  • 1 ui, grof gehakt
  • boter voor het fruiten
  • 100 g spekblokjes
  • 1,5 dl room
  • 50 g Alpkäse, op de kaasrasp geraspt
  • zout
  • peper uit de molen
  • een beetje nootmuskaat

Bron recept

Diese Rezept wurde von Swissmilk zur Verfügung gestellt. Die Swissmilk Website umfasst über 8‘000 Gratis-Rezepte, Kulinarische Tipps, Wissenswertes über Milch und Ernährungsinformationen.

www.swissmilk.ch/rezepte

Voorbereiding

  1. 1. Macaroni in kokend zout water al dente koken en afgieten en warmhouden.
  2. 2. Gefruite uien: Uienringen met meel bestuiven, in de hete braadboter knapperig en bruin bakken, op smaak brengen.
  3. 3. Gehakte uien in de boter fruiten. Spek even meebakken. Room erbij gieten. Macaroni toevoegen en romig laten inkoken. Kaas erdoor mengen, op smaak brengen. Serveren met gefruite uien.
Bereidingstip

Serveren met geraspte Alpkäse. Saus verfijnen met gesneden bieslook. Naar smaak als bijlage appelplakjes of salade serveren. Spek door ham vervangen.

Bon
Appétit