Zwitserse clubsandwich met Appenzeller® en grisonvlees

0.0 Sterren / 0 Stemmen
15 min.
Cook/bake time 15 min.

Ingrediënten

Voor 4 personen

  • 8 sneetjes toastbrood, geroosterd
  • crema di balsamico
  • blaadjes kropsla
  • 4 plakken Appenzeller®
  • 12 plakken grisonvlees
  • 75 g wortel, geraspt
  • ¼ komkommer, niet geschild, in schijfjes
  • 8 schijfjes tomaat
  • 2 hardgekookte eieren, in schijfjes

Voorbereiding

  1. 1. Plaats 2 sneetjes geroosterd brood op het werkblad. Beleg een kant met crema di balsamico. Plaats hierop een blaadje sla, een plak Appenzeller® en 3 plakken grisonvlees. Bestrooi met geraspte wortel, schijfjes komkommer en tomaat.
  2. 2. Verdeel de helft van een hardgekookt ei over de sandwich. Sluit af met een snee brood. Snij in 2.
  3. 3. Herhaal deze handeling voor elke sandwich en serveer.
Bon
Appétit

Kaas in dit recept

Weitere Inspirationen