Website slechts in beperkte mate beschikbaar
Schakel cookies in om de website volledig te kunnen gebruiken.

Surprise-eieren met Tomme Vaudoise

  • (0 Sterren/0 Stemmen)

Gemakkelijk

Ingrediënten

Voor 4 personen

  • 4 eieren
  • 4 fijne sneetjes pancetta of bacon
  • 5 cl tomatencoulis
  • 80 g Tomme Vaudoise
  • Peper
  • 8 cl vloeibare slagroom (crème fleurette)

Voorbereiding

  1. Snijd de bovenkant van de eieren met een klein puntig mes, haal de eieren leeg, was de schalen en droog ze.
  2. Leg de sneetjes pancetta in een ovenschotel, zet in de oven en bak op 80°C totdat ze lekker krokant zijn. Bewaar ze op keukenpapier.
  3. Klop de eieren snel, voeg de in plakjes gesneden Tomme Vaudoise toe en kruid met peper en zout. Zet op een zacht vuur en blijf kloppen om klonters te vermijden.
  4. Laat inkoken tot de gewenste dikte, giet een vierde van de tomatencoulis in elk ei, doe een vierde van het mengsel van eieren en Tomme Vaudoise in elk ei en eindig met de slagroom, die opgeklopt werd met een garde.
  5. Serveer met de krokante pancetta.

Kaas in dit recept

Tomme Vaudoise

Score

Overzicht recepten

Cookies op deze website: onze website maakt gebruik van cookies zodat wij en onze partners je kunnen herkennen en begrijpen hoe je onze website gebruikt. Door gebruik te maken van onze website stem je ermee in dat wij cookies gebruiken. Meer informatie.