Tomme Vaudoise – de fijne, crèmige, zachte kaasspecialiteit uit West-Zwitserland smaakt bij elke gelegenheid.
Tomme Vaudoise is een zachte kaas, ambachtelijk geproduceerd in de kantons Vaud en Genève. Deze jonge kaas heeft een ronde en milde smaak; langer gerijpt met een meer uitgesproken en robuuste smaak. Tomme wordt van gepasteuriseerde melk gemaakt. Deze witschimmelkaas heeft een romige textuur. Dit lekkere kaasje steelt de show op een kaasplank, maar is ook heerlijk als dessert of gepaneerd met een slaatje of groenten. Tomme Vaudoise is ook verkrijgbaar met komijn.
Tomme Vaudoise – de fijne, crèmige, zachte kaasspecialiteit uit West-Zwitserland smaakt bij elke gelegenheid.
Feestelijke keuken, recept van de maand, productontdekking, tips en hints… Alle redenen zijn goed om gulzig de tanden te zetten in onze nieuwsbrief Kaas uit Zwitserland. Regelmatig in jouw mailbox, een lekker nieuwtje en leer steeds meer over onze kazen. Alle nieuwigheden, actuele feiten die geuren als een alpenweide, gastronomie, ontdekkingen ...