Kransbrood met gegrilde groenten en Gruyère AOP

0.0 Sterren / 0 Stemmen
Vleesloze

Ingrediënten

Voor 4 personen

  • ½ bosje groene asperges, schoongemaakt
  • ½ groene, rode en gele paprika, ontpit, in reepjes
  • 1 rode ui, in schijfjes
  • ½ courgette, in plakken
  • 2 el olijfolie
  • 1 kransbrood ('margriet'), horizontaal in 2
  • 1 el balsamicoazijn
  • 4 plakken Gruyère AOP
  • blaadjes eikenbladsla
  • zout, peper

Voorbereiding

  1. 1. Verwarm de oven voor op 180 °C. Meng in een kom asperges, de paprika, de ui en de courgette. Voeg de olijfolie toe. Voeg zout en peper toe. Bak gedurende 18 minuten. Zet apart.
  2. 2. Bestrijk met behulp van een bakkerskwast de binnenkant van het brood met balsamicoazijn. Verdeel hierover de gegrilde groenten. Bedek met de plakken Gruyère AOP. Eindig met de blaadjes sla.
  3. 3. Sluit het brood.
Bon
Appétit

Kaas in dit recept

Weitere Inspirationen