Website slechts in beperkte mate beschikbaar
Schakel cookies in om de website volledig te kunnen gebruiken.

Kransbrood met gegrilde groenten en Gruyère AOP

  • Vegetarisch
  • (0 Sterren/0 Stemmen)

Ingrediënten

Voor 4 personen

  • ½ bosje groene asperges, schoongemaakt
  • ½ groene, rode en gele paprika, ontpit, in reepjes
  • 1 rode ui, in schijfjes
  • ½ courgette, in plakken
  • 2 el olijfolie
  • 1 kransbrood ('margriet'), horizontaal in 2
  • 1 el balsamicoazijn
  • 4 plakken Gruyère AOP
  • blaadjes eikenbladsla
  • zout, peper

Voorbereiding

  1. 1. Verwarm de oven voor op 180 °C. Meng in een kom asperges, de paprika, de ui en de courgette. Voeg de olijfolie toe. Voeg zout en peper toe. Bak gedurende 18 minuten. Zet apart.
  2. 2. Bestrijk met behulp van een bakkerskwast de binnenkant van het brood met balsamicoazijn. Verdeel hierover de gegrilde groenten. Bedek met de plakken Gruyère AOP. Eindig met de blaadjes sla.
  3. 3. Sluit het brood.

Kaas in dit recept

Le Gruyère AOP

Score

Overzicht recepten

Cookies op deze website: onze website maakt gebruik van cookies zodat wij en onze partners je kunnen herkennen en begrijpen hoe je onze website gebruikt. Door gebruik te maken van onze website stem je ermee in dat wij cookies gebruiken. Meer informatie.