Kaassalade

0.0 Sterren / 0 Stemmen
Vleesloze

Ingrediënten

Voor 4 personen

  • 300 g Gruyère, in fijne staafjes gesneden
  • 100 g selderij, in fijne staafjes gesneden
  • 100 g prei, in fijne reepjes gesneden

Saus:

  • 180 g yoghurt, natuur
  • 50 g raapjes, klein gesneden
  • 3 EL appelazijn
  • 2 EL raapolie
  • zout, peper
  • een weinig raaprasp en dille voor de garnering

Bron recept

Diese Rezept wurde von Swissmilk zur Verfügung gestellt. Die Swissmilk Website umfasst über 8‘000 Gratis-Rezepte, Kulinarische Tipps, Wissenswertes über Milch und Ernährungsinformationen.

www.swissmilk.ch/rezepte

Voorbereiding

  1. 1. Kaas, selderij en prei mengen, in schalen verdelen.
  2. 2. Voor de saus alle ingrediënten in de mixer fijn pureren en vervolgens kruiden. De saus over de kaas en de groenten druppelen, met raapjes garneren.
Bon
Appétit

Kaas in dit recept

Weitere Inspirationen