Website slechts in beperkte mate beschikbaar
Schakel cookies in om de website volledig te kunnen gebruiken.

Kaassalade

  • Vegetarisch
  • (0 Sterren/0 Stemmen)

Ingrediënten

Voor 4 personen

  • 300 g Gruyère, in fijne staafjes gesneden
  • 100 g selderij, in fijne staafjes gesneden
  • 100 g prei, in fijne reepjes gesneden

Saus:

  • 180 g yoghurt, natuur
  • 50 g raapjes, klein gesneden
  • 3 EL appelazijn
  • 2 EL raapolie
  • zout, peper
  • een weinig raaprasp en dille voor de garnering

Voorbereiding

  1. 1. Kaas, selderij en prei mengen, in schalen verdelen.
  2. 2. Voor de saus alle ingrediënten in de mixer fijn pureren en vervolgens kruiden. De saus over de kaas en de groenten druppelen, met raapjes garneren.
Bereidingstip

In plaats van alleen Gruyère voor de salade ook Emmentaler gebruiken. De saus smaakt bij zowel blad- als aardappelsalades.

Kaas in dit recept

Le Gruyère AOP

Score

Bron recept

Diese Rezept wurde von Swissmilk zur Verfügung gestellt. Die Swissmilk Website umfasst über 8‘000 Gratis-Rezepte, Kulinarische Tipps, Wissenswertes über Milch und Ernährungsinformationen.
Overzicht recepten

Cookies op deze website: onze website maakt gebruik van cookies zodat wij en onze partners je kunnen herkennen en begrijpen hoe je onze website gebruikt. Door gebruik te maken van onze website stem je ermee in dat wij cookies gebruiken. Meer informatie.