Website slechts in beperkte mate beschikbaar
Schakel cookies in om de website volledig te kunnen gebruiken.

Gegratineerde broodsneetjes met Gruyère AOP en geraspte wortelen

  • Vleesloze
  • (1 Sterren/1 Stemmen)

Ingrediënten

Voor 4 personen

  • Gemakkelijk
  • 250 g Gruyère AOP, geraspt
  • 2 eieren, lichtjes geklutst
  • 2 à 3 el melk
  • 1 snuifje van elk: paprika, cayennepeper, nootmuskaat
  • 1 el olijfolie
  • 4 à 6 sneetjes boerenbrood
  • 1 dikke wortel, geschild, grof geraspt
  • 4 el bieslook, geciseleerd
  • Zout, peper

Voorbereiding

  1. Verwarm de ovengrill voor. Meng in een kom de Gruyère AOP, de eieren, de melk, zout, peper, paprika, cayennepeper en nootmuskaat.
  2. Smeer de bodem en wanden van een ovenschotel in met olijfolie. Leg de sneetjes brood erin. Smeer het mengsel van kaas en eieren op de sneetjes brood. Gratineer 10 à 12 minuten onder de grill van de oven totdat de kaas smelt en een lichtbruin korstje krijgt.
  3. Verdeel over de borden. Bestrooi met geraspte wortelen en bieslook.

Kaas in dit recept

Le Gruyère AOP

Score

Overzicht recepten

Cookies op deze website: onze website maakt gebruik van cookies zodat wij en onze partners je kunnen herkennen en begrijpen hoe je onze website gebruikt. Door gebruik te maken van onze website stem je ermee in dat wij cookies gebruiken. Meer informatie.