Website slechts in beperkte mate beschikbaar
Schakel cookies in om de website volledig te kunnen gebruiken.

Ei in het potje

  • Vleesloze
  • (0 Sterren/0 Stemmen)

Ingrediënten

Voor 4 personen

  • 80 g Gruyère, geraspt
  • 2 EL bieslook, fijn gesneden
  • 4 eieren
  • zout, peper uit de molen
  • aluminiumfolie voor het afdekken

Voorbereiding

  1. 1. De bodems van de vormpjes bestrooien met een beetje geraspte kaas en bieslook.
  2. 2. In elk vormpje een rauw ei vullen en met peper en zout bestrooien. Daarop de resterende kaas en het resterende bieslook strooien.
  3. 3. De vormpjes met aluminiumfolie afdekken en op een bakplaat zetten. Op de tweede richel van onderaf in de tot 180 °C voorverwarmde oven ca. 10 minuten half vast laten worden.

Kaas in dit recept

Le Gruyère AOP

Score

Bron recept

Diese Rezept wurde von Swissmilk zur Verfügung gestellt. Die Swissmilk Website umfasst über 8‘000 Gratis-Rezepte, Kulinarische Tipps, Wissenswertes über Milch und Ernährungsinformationen.
Overzicht recepten

Cookies op deze website: onze website maakt gebruik van cookies zodat wij en onze partners je kunnen herkennen en begrijpen hoe je onze website gebruikt. Door gebruik te maken van onze website stem je ermee in dat wij cookies gebruiken. Meer informatie.