Website slechts in beperkte mate beschikbaar
Schakel cookies in om de website volledig te kunnen gebruiken.

Driedubbele croque monsieur met Gruyère AOP

  • (3.3 Sterren/6 Stemmen)

Ingrediënten

Voor 4 personen

  • • 12 sneetjes toastbrood
  • • 2 el boter
  • • 5 el room
  • • 50 g Gruyère AOP, geraspt
  • • 8 plakken Gruyère AOP
  • • 100 g gekookte ham, in flinterdunne schijfjes
  • • 2 tomaten, in schijfjes
  • • zout, peper

Voorbereiding

  1. 1. Verwarm de oven voor op 220 °C. Besmeer de sneetjes brood met boter. Zet apart.
  2. Meng de room met de geraspte Gruyère AOP, zout en peper.
  3. 2. Plaats 4 toasts op werkblad. Verdeel hierover het room-kaasmengsel, plakken Gruyère AOP, ham en de tomaat. Dek af met een toast en herhaal dezelfde handeling. Eindig met een beboterde toast. Bind dicht met keukengaren.
  4. 3. Plaats de croques in een ovenbestendige schaal. Gratineer tussen 15 en 18 minuten.
Bereidingstip

Heerlijk met zilveruitjes, augurken en veldsla.

Score

Overzicht recepten

Cookies op deze website: onze website maakt gebruik van cookies zodat wij en onze partners je kunnen herkennen en begrijpen hoe je onze website gebruikt. Door gebruik te maken van onze website stem je ermee in dat wij cookies gebruiken. Meer informatie.