Website slechts in beperkte mate beschikbaar
Schakel cookies in om de website volledig te kunnen gebruiken.

Clafoutis met kerstomaten en Gruyère AOP

  • 15 min. Bereidingtijd, 20 min. Kooktijd, 35 min. Totale tijd
  • Vleesloze
  • (0 Sterren/0 Stemmen)

Ingrediënten

Voor 4 personen

  • Een veertigtal kleine kerstomaatjes
  • 4 eieren
  • 40 cl vloeibare room
  • 100 g Gruyère AOP
  • Zout, peper, nootmuskaat
  • Basilicum

Voorbereiding

  1. Klop de eieren lichtjes met de vloeibare room en voeg de geraspte Gruyère AOP toe. Kruid met zout, peper en nootmuskaat.
  2. Was de kerstomaten en verdeel ze over vier gietijzeren ovenschaaltjes.
  3. Giet de eierbereiding erover en zet in de oven.
  4. Laat 20 minuten bakken op 180°C.
  5. Serveer lauw en bestrooi met lauwe basilicum.

Kaas in dit recept

Le Gruyère AOP

Score

Overzicht recepten

Cookies op deze website: onze website maakt gebruik van cookies zodat wij en onze partners je kunnen herkennen en begrijpen hoe je onze website gebruikt. Door gebruik te maken van onze website stem je ermee in dat wij cookies gebruiken. Meer informatie.