Cheesy Appenzeller® Surchoix op geroosterd brood met gefrituurde prei en gekaramelliseerde ui

0.0 Sterren / 0 Stemmen
25 min.
Cook/bake time 25 min.

Ingrediënten

Voor 2 personen

  • 2 dikke plakken rustiek landbrood van zuurdesem
  • 1/2 prei
  • 1 witte ui
  • Appenzeller® Gold Label
  • 1 el bruine basterdsuiker
  • peper
  • zout

Voorbereiding

  1. Beboter het brood. Sauspan opzetten om prei aan te zetten, prei in halve ringen snijden.
  2. Niet te hard, hoeft niet te kleuren dus alleen aanfruiten.
  3. Peper en zout toevoegen.
  4. 20 gr suiker toevoegen en zachtjes laten carameliseren.
  5. Laten afkoelen.
  6. Brood beleggen met Appenzeller® Gold Label – ui – kaas.
  7. 15 seconden in magnetron.
  8. Koekenpan heet laten worden.
  9. Scheutje olijfolie met papier uitsmeren.
  10. Dan brood er in, beide kant goudbruin bakken.
Bon
Appétit

Kaas in dit recept

Weitere Inspirationen