Website slechts in beperkte mate beschikbaar
Schakel cookies in om de website volledig te kunnen gebruiken.

Chaud-froid van aardappelen met kruiden en Gruyère AOP

  • (2.5 Sterren/2 Stemmen)

Ingrediënten

Voor 4 personen

  • 800 g aardappelen (bijvoorbeeld charlotte)
  • Rucola
  • 100 g Gruyère AOP, grof geraspt

Saus

  • 5 g jonge spinaziescheuten
  • 3 el rucola
  • 3 el Gruyère AOP, geraspt
  • 2 knoflookteentjes
  • 1 el citroensap
  • 1 dl room
  • 3 el olie
  • Zout en peper

Voorbereiding

  1. Voor de saus: mix alle ingrediënten en kruid.
  2. Stoom de aardappelen in hun schil. Schil ze en snijd ze in de lengte in vieren.
  3. Schik de aardappelen, rucola en Gruyère AOP op de borden. Overgiet met saus en serveer.

Kaas in dit recept

Le Gruyère AOP

Score

Overzicht recepten

Cookies op deze website: onze website maakt gebruik van cookies zodat wij en onze partners je kunnen herkennen en begrijpen hoe je onze website gebruikt. Door gebruik te maken van onze website stem je ermee in dat wij cookies gebruiken. Meer informatie.