Cervelaat-kaas-toasts

0.0 Sterren / 0 Stemmen

Ingrediënten

Voor 4 personen

  • bakpapier voor de bakplaat
  • 8 sneetjes bruinbrood (Ruchbrot)
  • 1/2 dl witte wijn of appelsap
  • 8 plakken raclettekaas, ca. 300 g
  • paprika
  • peper uit de molen
  • 2-4 cervelaatworsten, over de lengte gehalveerd, schuin ingesneden

Bron recept

Diese Rezept wurde von Swissmilk zur Verfügung gestellt. Die Swissmilk Website umfasst über 8‘000 Gratis-Rezepte, Kulinarische Tipps, Wissenswertes über Milch und Ernährungsinformationen.

www.swissmilk.ch/rezepte

Voorbereiding

  1. 1. Brood op de met bakpapier beklede bakplaat leggen. Met wijn of appelsap bedruppelen. Met kaas beleggen, kruiden. Cervelaat erover verdelen.
  2. 2. In het midden van de tot 220 °C voorverwarmde oven ca. 10-12 minuten bakken.
Bon
Appétit

Weitere Inspirationen