Website slechts in beperkte mate beschikbaar
Schakel cookies in om de website volledig te kunnen gebruiken.

Cervelaat-kaas-toasts

  • (0 Sterren/0 Stemmen)

Ingrediënten

Voor 4 personen

  • bakpapier voor de bakplaat
  • 8 sneetjes bruinbrood (Ruchbrot)
  • 1/2 dl witte wijn of appelsap
  • 8 plakken raclettekaas, ca. 300 g
  • paprika
  • peper uit de molen
  • 2-4 cervelaatworsten, over de lengte gehalveerd, schuin ingesneden

Voorbereiding

  1. 1. Brood op de met bakpapier beklede bakplaat leggen. Met wijn of appelsap bedruppelen. Met kaas beleggen, kruiden. Cervelaat erover verdelen.
  2. 2. In het midden van de tot 220 °C voorverwarmde oven ca. 10-12 minuten bakken.
Bereidingstip

Daarbij passen gemengde sla, ovenaardappelen of aardappelgratin.

Score

Bron recept

Diese Rezept wurde von Swissmilk zur Verfügung gestellt. Die Swissmilk Website umfasst über 8‘000 Gratis-Rezepte, Kulinarische Tipps, Wissenswertes über Milch und Ernährungsinformationen.
Overzicht recepten

Cookies op deze website: onze website maakt gebruik van cookies zodat wij en onze partners je kunnen herkennen en begrijpen hoe je onze website gebruikt. Door gebruik te maken van onze website stem je ermee in dat wij cookies gebruiken. Meer informatie.