Cervelaat-kaas-toasts

0.0 Sterren / 0 Stemmen

Ingrediënten

Voor 4 personen

  • 8 sneetjes bruinbrood (Ruchbrot)
  • 1/2 dl witte wijn of appelsap
  • 8 plakken raclettekaas, ca. 300 g
  • paprika
  • peper uit de molen
  • 2-4 cervelaatworsten, over de lengte gehalveerd, schuin ingesneden
Keukengerei
  • bakpapier voor de bakplaat

Bron recept

Diese Rezept wurde von Swissmilk zur Verfügung gestellt. Die Swissmilk Website umfasst über 8‘000 Gratis-Rezepte, Kulinarische Tipps, Wissenswertes über Milch und Ernährungsinformationen.

www.swissmilk.ch/rezepte

Voorbereiding

  1. 1. Brood op de met bakpapier beklede bakplaat leggen. Met wijn of appelsap bedruppelen. Met kaas beleggen, kruiden. Cervelaat erover verdelen.
  2. 2. In het midden van de tot 220 °C voorverwarmde oven ca. 10-12 minuten bakken.
Bereidingstip

Daarbij passen gemengde sla, ovenaardappelen of aardappelgratin.

Bon
Appétit