Website slechts in beperkte mate beschikbaar
Schakel cookies in om de website volledig te kunnen gebruiken.

Bundnerfleischrolletjes met Gruyère AOP Classic

  • (5 Sterren/1 Stemmen)

Ingrediënten

Voor 12 rolletjes

  • 12 plakken Bündnerfleisch
  • 12 staafjes Gruyère AOP Classic
  • een handje zongedroogde tomaten, in reepjes
  • een handje rucola

Voorbereiding

  1. Leg een plakje Bündnerfleisch op het werkvlak.
  2. Leg er een staafje kaas, zongedroogde tomaat en rucola op.
  3. Maak er een rolletje van en hecht het vlees vast met een stokje. Herhaal dit tot alle ingrediënten gebruikt zijn.
Voedingsinformatie

Gemakkelijk

Kaas in dit recept

Le Gruyère AOP

Score

Overzicht recepten

Cookies op deze website: onze website maakt gebruik van cookies zodat wij en onze partners je kunnen herkennen en begrijpen hoe je onze website gebruikt. Door gebruik te maken van onze website stem je ermee in dat wij cookies gebruiken. Meer informatie.