Website slechts in beperkte mate beschikbaar
Schakel cookies in om de website volledig te kunnen gebruiken.

Bosui-komijn-tarte

  • Vleesloze
  • (0 Sterren/0 Stemmen)

Ingrediënten

Voor 4 personen

  • 1 ronde bakplaat van 28-30 cm doorsnee
  • boter voor de plaat
  • 1 rond uitgerold taartdeeg, ca. 230 g
  • Beleg:
  • 2 bosjes bosuitjes, in fijne ringen gesneden
  • 1-2 TL komijn
  • 150 g Gruyère, vers geraspt
  • peper uit de molen
  • Couverture:
  • 125 g roomkwark
  • 1 dl melk
  • 2 eieren
  • zout
  • peper uit de molen
  • bosuitjes in reepjes gesneden, voor de garnering

Voorbereiding

  1. 1. Het deeg op de beboterde plaat leggen.
  2. 2. Deeg met een vork inprikken. Uien, komijn en kaas mengen, kruiden en over het deeg verdelen.
  3. 3. Voor de couverture alle ingrediënten mengen en erover gieten. Op de onderste richel in de tot 240 °C voorverwarmde oven ca. 20-25 minuten bakken.
Bereidingstip

Daarbij past gemengde bladsalade.

Kaas in dit recept

Le Gruyère AOP

Score

Bron recept

Diese Rezept wurde von Swissmilk zur Verfügung gestellt. Die Swissmilk Website umfasst über 8‘000 Gratis-Rezepte, Kulinarische Tipps, Wissenswertes über Milch und Ernährungsinformationen.
Overzicht recepten

Cookies op deze website: onze website maakt gebruik van cookies zodat wij en onze partners je kunnen herkennen en begrijpen hoe je onze website gebruikt. Door gebruik te maken van onze website stem je ermee in dat wij cookies gebruiken. Meer informatie.