Website slechts in beperkte mate beschikbaar
Schakel cookies in om de website volledig te kunnen gebruiken.

Bloemkool, bonen en Appenzeller® in kaasdeegmantel met zoetzure abrikozen

  • Vegetarisch
  • (0 Sterren/0 Stemmen)

Ingrediënten

Voor 4 personen

  • 150 g bloemkoolroosjes, gekookt
  • 150 g groene bonen, gekookt
  • 100 g pikante Appenzeller®, in stukjes van 10-20 g gesneden

Zoetzure abrikozen:

  • 150 g abrikozen, in vieren gesneden
  • 1 kleine sjalot, in fijne reepjes gesneden
  • 1/2 knoflookteentje, geperst
  • 50 g suiker
  • 1 dl witte-wijnazijn

Voorbereiding

  1. 1. Abrikozen, sjalot, knoflook, suiker en azijn samen aan de kook brengen en laten inkoken tot een chutney.
  2. 2. Voor het manteldeeg alle ingrediënten mengen en afgedekt ca. 30 minuten laten staan.
  3. 3. Olie voor het frituren verhitten tot 180 °C. Groenten en kaasstukjes door het deeg halen en frituren.
  4. 4. Op borden schikken en met zoetzure abrikozen serveren.

Kaas in dit recept

Appenzeller®

Score

Bron recept

Diese Rezept wurde von Swissmilk zur Verfügung gestellt. Die Swissmilk Website umfasst über 8‘000 Gratis-Rezepte, Kulinarische Tipps, Wissenswertes über Milch und Ernährungsinformationen.
Overzicht recepten

Cookies op deze website: onze website maakt gebruik van cookies zodat wij en onze partners je kunnen herkennen en begrijpen hoe je onze website gebruikt. Door gebruik te maken van onze website stem je ermee in dat wij cookies gebruiken. Meer informatie.