Bloemkool, bonen en Appenzeller® in kaasdeegmantel met zoetzure abrikozen

0.0 Sterren / 0 Stemmen
Vleesloze

Ingrediënten

Voor 4 personen

  • 150 g bloemkoolroosjes, gekookt
  • 150 g groene bonen, gekookt
  • 100 g pikante Appenzeller®, in stukjes van 10-20 g gesneden

Zoetzure abrikozen:

  • 150 g abrikozen, in vieren gesneden
  • 1 kleine sjalot, in fijne reepjes gesneden
  • 1/2 knoflookteentje, geperst
  • 50 g suiker
  • 1 dl witte-wijnazijn

Bron recept

Diese Rezept wurde von Swissmilk zur Verfügung gestellt. Die Swissmilk Website umfasst über 8‘000 Gratis-Rezepte, Kulinarische Tipps, Wissenswertes über Milch und Ernährungsinformationen.

www.swissmilk.ch/rezepte

Voorbereiding

  1. 1. Abrikozen, sjalot, knoflook, suiker en azijn samen aan de kook brengen en laten inkoken tot een chutney.
  2. 2. Voor het manteldeeg alle ingrediënten mengen en afgedekt ca. 30 minuten laten staan.
  3. 3. Olie voor het frituren verhitten tot 180 °C. Groenten en kaasstukjes door het deeg halen en frituren.
  4. 4. Op borden schikken en met zoetzure abrikozen serveren.
Bon
Appétit

Kaas in dit recept

Weitere Inspirationen