Website slechts in beperkte mate beschikbaar
Schakel cookies in om de website volledig te kunnen gebruiken.

Bloementoasts met Emmentaler AOP

  • Vleesloze
  • (5 Sterren/1 Stemmen)

Ingrediënten

Voor 4 personen

  • 4 sneetjes toastbrood, geroosterd
  • 4 plakken Emmentaler AOP
  • 2 el ketchup
  • takjes bieslook
  • blaadjes basilicum
  • takjes tuinkers

Voorbereiding

  1. 1. Bestrijk de toasts met ketchup. Beleg met de plakken Emmentaler AOP.
  2. 2. Steek met behulp een speciale uitsteekvorm de vorm van een gezicht uit de toasts.
  3. 3. Plaats de toasts op een plank. Maak de steeltjes van de bloemen met takjes bieslook en blaadjes basilicum. Plaats op de top enkele takjes tuinkers om het haar te vormen.
Bereidingstip

Heb je geen uitsteekvorm in de vorm van een gezicht, maak dan schijven met een ronde uitsteekvorm, druk de ogen met de achterkant van een potlood en de mond met een dunschiller.

Kaas in dit recept

Emmentaler AOP

Score

Overzicht recepten

Cookies op deze website: onze website maakt gebruik van cookies zodat wij en onze partners je kunnen herkennen en begrijpen hoe je onze website gebruikt. Door gebruik te maken van onze website stem je ermee in dat wij cookies gebruiken. Meer informatie.