Piccata

0.0 Sterren / 0 Stemmen

Ingrediënten

Voor 4 personen

  • 12 dunne kalfsschnitzels, bijv. schouder, elk 30-40 g
  • een beetje citroensap
  • zout
  • peper uit de molen
  • Panade:
  • 2-3 EL meel
  • 3 eieren
  • 75 g geraspte Sbrinz
  • braadboter of braadcrème

Bron recept

Diese Rezept wurde von Swissmilk zur Verfügung gestellt. Die Swissmilk Website umfasst über 8‘000 Gratis-Rezepte, Kulinarische Tipps, Wissenswertes über Milch und Ernährungsinformationen.

www.swissmilk.ch/rezepte

Voorbereiding

  1. 1. Het vlees kruiden en bedruppelen met citroensap.
  2. 2. Voor de panade meel in een bord doen. Eieren en Sbrinz in een diep bord door elkaar roeren.
  3. 3. Schnitzels eerst in het meel wentelen en overtollig meel eraf kloppen. Dan in de ei-Sbrinz-massa wentelen. Meteen per portie bij matige hitte in voldoende braadboter aan beide zijden 2-3 minuten knapperig braden.
Bon
Appétit

Kaas in dit recept

Weitere Inspirationen