Pittabroodjes met raclettekaas en groenten

0.0 Sterren / 0 Stemmen
Vleesloze

Ingrediënten

Voor 4 personen Voor de raclette adventure-set

Saus:

  • 500 g tomaten, gepeld, ontpit, in stukken gesneden
  • 1-2 knoflookteentjes, geperst
  • 1 EL tomatenpuree
  • 1/2 TL korianderzaad, in de vijzel gestampt, of 1/2 TL korianderpoeder
  • 1/2 TL komijnzaad, in de vijzel gestampt, of 1/4 TL komijnpoeder
  • cayennepeper naar smaak
  • 1 mespuntje suiker
  • zout
  • 8 pittabroodjes, bevochtigd
  • 1 komkommer, geschild, in plakjes gesneden
  • 8 bladeren v.d. Chinakool, in 0,5 cm brede repen gesneden
  • 1 bosje radijsjes, in plakjes gesneden
  • 3 sjalotten, in ringen gesneden
  • 800 g raclettekaas, in plakken gesneden

Bron recept

Diese Rezept wurde von Swissmilk zur Verfügung gestellt. Die Swissmilk Website umfasst über 8‘000 Gratis-Rezepte, Kulinarische Tipps, Wissenswertes über Milch und Ernährungsinformationen.

www.swissmilk.ch/rezepte

Voorbereiding

Saus:

  1. 1. Voor de saus alle ingrediënten pureren, op smaak brengen en in een fles vullen.
  2. 2. Pittabroodjes in het midden van de tot 200 °C voorverwarmde oven ca. 5 minuten bakken, laten afkoelen en verpakken om mee te nemen.
  3. 3. Bij de raclette de gesneden groenten, pittabroodjes, raclettekaas en saus klaarzetten.
  4. 4. Raclettekaas in het pannetje van de adventure set bij het vuur smelten. Pittabroodjes tot de helft vullen met groenten. De gesmolten kaas erop schuiven. Tomatensaus erover gieten.
Bon
Appétit

Weitere Inspirationen