Perenchutney met peperkoek en Tête de Moine AOP

0.0 Sterren / 0 Stemmen
Vleesloze
17 min.
Cook/bake time 17 min.

Ingrediënten

Voor 4 personen

  • Perenchutney:
  • 2 peren, geschild, in partjes
  • 1 tl gember, geraspt
  • rasp + sap van 1/2 citroen
  • 2 el rietsuiker
  • 1 mespunt nootmuskaat
  • 1 mespunt gemalen kruidnagels
  • 1 mespunt cayennepeper
  • 4 plakken peperkoek
  • 8 roosjes Tête de Moine AOP

Voorbereiding

  1. 1. Perenchutney: verwarm de peren, de gember, de rasp en het sap van de citroen, de rietsuiker, de nootmuskaat, de kruidnagel en de cayennepeper in een steelpan.
  2. 2. Laat 2minuten garen.
  3. 3. Verdeel de plakken peperkoek over de borden. Garneer met perenchutney en roosjes Tête de Moine AOP.
  4. Bereiding: 15 min
  5. Kooktijd: 2 min
Bon
Appétit

Kaas in dit recept

Weitere Inspirationen