Minisandwiches met grijze garnalen en Tête de Moine AOP

0.0 Sterren / 0 Stemmen
20 min.
Cook/bake time 20 min.

Ingrediënten

Voor 4 personen

  • 50 g + 3 eetlepels gezouten boter, op kamertemperatuur
  • 100 g grijze garnalen
  • 1/2 koffielepel citroensap
  • ½ bosje bieslook, gehakt
  • 8 à 10 sneetjes toastbrood, zonder korst
  • 12 à 18 roosjes Tête de Moine AOP
  • Zout, peper

Voorbereiding

  1. Meng 50 g boter, citroensap, zout en peper in een kom tot een glad mengsel. Roer de garnalen en 2 eetlepels bieslook erdoor.
  2. Besmeer de sneetjes brood met de resterende boter. Smeer het garnalenmengsel op het brood. Dek af met een ander sneetje brood en druk goed aan. Snijd in driehoekjes. Bewaar minstens 30 minuten op een koele plaats. Bestrijk de kleine kanten met boter en haal ze door de rest van de bieslook.
  3. Garneer met roosjes Tête de Moine AOP.
  4. Deze minisandwiches zijn perfect voor een “tea-time” op z’n Engels.
Bon
Appétit

Kaas in dit recept

Weitere Inspirationen