Website slechts in beperkte mate beschikbaar
Schakel cookies in om de website volledig te kunnen gebruiken.

Mini Sandwiches mit Sbrinz AOP und Tomaten-Chutney

  • Vleesloze
  • (0 Sterren/0 Stemmen)

Ingrediënten

Voor 3 minisandwiches

Chutney

  • 400 g tomaten (bv. Green zebra)
  • 1 ui
  • 1 eetlepel olie
  • 1 koffielepel zout
  • 1 eetlepel paprika
  • 2 eetlepels suiker
  • 15 g verse gember
  • 15 cl appelazijn
  • 125 g Sbrinz AOP in stukjes
  • 6 sneetjes granenbrood (toastbrood)
  • 80 g kiemgroenten

Voorbereiding

Chutney

  1. Snijd de ui in julienne en de tomaten in kleine blokjes en hak de verse gember.
  2. Fruit de ui in een beetje olie in een kookpan.
  3. Voeg de tomaten, gember, azijn, suiker en paprika toe.
  4. Laat konfijten en roer regelmatig. Bewaar in de koelkast.
  1. Snijd het brood in rechthoekige en gelijkmatige sneetjes.
  2. Besmeer één op de twee sneetjes rijkelijk met chutney.
  3. Voeg wat kiemgroenten toe.
  4. Leg de stukjes Sbrinz AOP op de chutney.
  5. Dek af met een tweede sneetje brood.

Kaas in dit recept

Sbrinz AOP

Score

Overzicht recepten

Cookies op deze website: onze website maakt gebruik van cookies zodat wij en onze partners je kunnen herkennen en begrijpen hoe je onze website gebruikt. Door gebruik te maken van onze website stem je ermee in dat wij cookies gebruiken. Meer informatie.