Website slechts in beperkte mate beschikbaar
Schakel cookies in om de website volledig te kunnen gebruiken.

Kaas-meloen-salade met roze pepersaus

  • Vegetarisch
  • (0 Sterren/0 Stemmen)

Ingrediënten

Voor 4 personen

Saus:

  • 1 TL mosterd
  • 1 TL honing
  • 2 EL witte balsamicoazijn
  • 4 EL raapolie
  • 1 TL ingelegde roze peper, afgedropen, gehakt
  • 1 EL bieslook, gesneden
  • zout
  • 4 handvol bladsalades, bijv. eikblad, lollo
  • 2 cavaillon-meloenen, ontpit, in blokjes gesneden
  • 150 g pikante Tilsiter, met de dunschiller geschaafd
  • 1 zakje mozzarelline, afgedropen
  • bieslook voor de garnering

Voorbereiding

Saus:

  1. 1. Voor de saus alle ingrediënten mengen en zout toevoegen.
  2. 2. Bladsalade in schaaltjes schikken. Meloenen, Tilsiter en mozzarelline mengen en erover verdelen. Saus erover druppelen, garneren.
Bereidingstip

Daarbij past knapperige baguette. In plaats van meloenen 4 rijpe peren gebruiken. Mozzarelline eventueel halveren. Met gedroogde roze peperkorrels (baies roses) garneren.

Kaas in dit recept

Tilsiter

Mozzarella

Score

Bron recept

Diese Rezept wurde von Swissmilk zur Verfügung gestellt. Die Swissmilk Website umfasst über 8‘000 Gratis-Rezepte, Kulinarische Tipps, Wissenswertes über Milch und Ernährungsinformationen.
Overzicht recepten

Cookies op deze website: onze website maakt gebruik van cookies zodat wij en onze partners je kunnen herkennen en begrijpen hoe je onze website gebruikt. Door gebruik te maken van onze website stem je ermee in dat wij cookies gebruiken. Meer informatie.