Kaas-meloen-salade met roze pepersaus

0.0 Sterren / 0 Stemmen
Vleesloze

Ingrediënten

Voor 4 personen

Saus:

  • 1 TL mosterd
  • 1 TL honing
  • 2 EL witte balsamicoazijn
  • 4 EL raapolie
  • 1 TL ingelegde roze peper, afgedropen, gehakt
  • 1 EL bieslook, gesneden
  • zout
  • 4 handvol bladsalades, bijv. eikblad, lollo
  • 2 cavaillon-meloenen, ontpit, in blokjes gesneden
  • 150 g pikante Tilsiter, met de dunschiller geschaafd
  • 1 zakje mozzarelline, afgedropen
  • bieslook voor de garnering

Bron recept

Diese Rezept wurde von Swissmilk zur Verfügung gestellt. Die Swissmilk Website umfasst über 8‘000 Gratis-Rezepte, Kulinarische Tipps, Wissenswertes über Milch und Ernährungsinformationen.

www.swissmilk.ch/rezepte

Voorbereiding

Saus:

  1. 1. Voor de saus alle ingrediënten mengen en zout toevoegen.
  2. 2. Bladsalade in schaaltjes schikken. Meloenen, Tilsiter en mozzarelline mengen en erover verdelen. Saus erover druppelen, garneren.
Bon
Appétit

Kaas in dit recept

Weitere Inspirationen