Website slechts in beperkte mate beschikbaar
Schakel cookies in om de website volledig te kunnen gebruiken.

Forelfilets met Tête de Moine AOP en paprika’s

  • 25 min. Bereidingtijd, 10 min. Kooktijd, 35 min. Totale tijd
  • (5 Sterren/1 Stemmen)

Ingrediënten

Voor 2 personen

  • 150 g Tête de Moine AOP
  • 4 forelfilets
  • 1 ui
  • 1 rode paprika
  • 1 gele paprika
  • 1 eetlepel olijfolie
  • 4 takjes tijm
  • Zout en peper
  • Voorbereidingstijd: 25 minuten. Kooktijd: 10 minuten

Voorbereiding

  1. Verwarm de oven voor op 200°C (natuurlijke convectie). Leg een vel bakpapier op een bakplaat. Leg de forelfilets naast elkaar op de bakplaat, met de huid naar beneden. Breng op smaak met zout en peper. Snijd ui en paprika’s in kleine blokjes.
  2. Verhit de olijfolie in een koekenpan. Bak de ui. Voeg de paprika's en tijm toe en laat ongeveer 5 minuten koken. Breng op smaak met zout en peper. Zet opzij en laat ongeveer 10 minuten afkoelen.
  3. Vorm roosjes van Tête de Moine AOP. Zet 4 roosjes opzij voor versiering. Verkruimel de overgebleven roosjes en voeg ze bij de paprika's.
  4. Verdeel de paprika's over de filets. Gratineer in de oven gedurende ongeveer 10 minuten. Versier de forelfilets voor het serveren met de Tête de Moine AOP roosjes.

Kaas in dit recept

Tête de Moine AOP

Score

Overzicht recepten

Cookies op deze website: onze website maakt gebruik van cookies zodat wij en onze partners je kunnen herkennen en begrijpen hoe je onze website gebruikt. Door gebruik te maken van onze website stem je ermee in dat wij cookies gebruiken. Meer informatie.