Entrecote met peper-kaas-korst en uien-pompoen-mix

0.0 Sterren / 0 Stemmen

Ingrediënten

Voor 4 personen

  • 4 entrecotes, elk 200 g
  • braadboter of braadcrème
  • zout
  • peper

Beleg:

  • 3 EL paneermeel
  • 1-2 knoflookteentjes, geperst
  • 1 EL groene peperkorrels, grof gehakt
  • 4 plakken Tilsiter, ca. 175 g
  • 4 botervlokken

Uien-pompoen-mix

  • 200 g uien, in plakjes gesneden
  • 400 g pompoen, bijv. hokkaido, ontpit en in plakjes gesneden
  • braadboter of braadcrème
  • ca. 1 dl groentebouillon
  • peper uit de molen

Bron recept

Diese Rezept wurde von Swissmilk zur Verfügung gestellt. Die Swissmilk Website umfasst über 8‘000 Gratis-Rezepte, Kulinarische Tipps, Wissenswertes über Milch und Ernährungsinformationen.

www.swissmilk.ch/rezepte

Voorbereiding

  1. 1. Voor het beleg paneermeel, knoflook en peper mengen.
  2. 2. Voor de groentemix uien en pompoen in de hete braadboter onder af en toe roeren aanbraden. Bouillon toevoegen, afgedekt net zacht garen, kruiden.
  3. 3. Het vlees aan beide zijden 2-3 minuten scherp aanbraden in de hete braadboter. Op een ovenvast bord leggen en kruiden.
  4. 4. De kaas op het vlees leggen. Daarover het paneermeelmengsel strooien. Daarover botervlokken verdelen. Onder de grill of In het midden van de tot 250 °C voorverwarmde oven kort gratineren.
  5. 5. Uien-pompoen-mix op voorverwarmde borden verdelen. Vlees erop leggen.
Bon
Appétit

Kaas in dit recept

Weitere Inspirationen