
Croque monsieur van kruidkoek met L’Etivaz AOP en witloof
- 20 min. Bereidingtijd, 20 min. Totale tijd
- Vleesloze
Ingrediënten
Voor 4 personen
- 1 el boter
- 1 teentje knoflook, fijngestampt
- 4 ministronkjes witloof, blaadjes uit elkaar getrokken
- 8 sneetjes peperkoek
- 4 plakken L’Etivaz AOP
- zout, peper
Voorbereiding
- 1. Smelt de boter in een bakpan. Fruit het knoflook en de blaadjes witloof gedurende ongeveer 5 minuten totdat de blaadjes slinken. Voeg zout en peper toe. Zet apart.
- Rooster de sneetjes peperkoek kort in de broodrooster.
- 2. Plaats op elke croque een plak L’Etivaz AOP en blaadjes witloof. Steek vast met behulp van een houten prikkertje.
- 3. Verdeel de croques over de borden.