Website slechts in beperkte mate beschikbaar
Schakel cookies in om de website volledig te kunnen gebruiken.

Carpaccio van Bündnerfleisch en rolletjes L’Etivaz AOP met vinaigrette van walnotenolie

  • 15 min. Bereidingtijd, 38 min. Totale tijd
  • (2.7 Sterren/3 Stemmen)

Ingrediënten

Voor 4 personen

Vinaigrette van walnotenolie

  • 2 el rode wijnazijn
  • Sap van ½ citroen
  • 1 el kappertjes, gespoeld, gehakt
  • 1 el walnotenolie
  • 80 g Bündnerfleisch
  • 4 rolletjes L’Etivaz AOP, gebroken
  • Peper

Garnituur

  • 1 handvol rucola

Voorbereiding

Vinaigrette van walnotenolie

  1. Meng de rode wijnazijn en het citroensap met de kappertjes in een kom. Voeg de walnotenolie toe. Kruid met peper. Bewaar op een koele plaats.
  1. Leg het Bündnerfleisch in een cirkel op de borden. Verdeel hierover de rolletjes L’Etivaz AOP.

Garnituur

  1. Leg de rucola in het midden van de borden. Nappeer met vinaigrette van walnotenolie.

Kaas in dit recept

L'Etivaz AOP

Score

Overzicht recepten

Cookies op deze website: onze website maakt gebruik van cookies zodat wij en onze partners je kunnen herkennen en begrijpen hoe je onze website gebruikt. Door gebruik te maken van onze website stem je ermee in dat wij cookies gebruiken. Meer informatie.