
Carpaccio van Bündnerfleisch en rolletjes L’Etivaz AOP met vinaigrette van walnotenolie
- 15 min. Bereidingtijd, 38 min. Totale tijd
Ingrediënten
Voor 4 personen
Vinaigrette van walnotenolie
- 2 el rode wijnazijn
- Sap van ½ citroen
- 1 el kappertjes, gespoeld, gehakt
- 1 el walnotenolie
- 80 g Bündnerfleisch
- 4 rolletjes L’Etivaz AOP, gebroken
- Peper
Garnituur
- 1 handvol rucola
Voorbereiding
Vinaigrette van walnotenolie
- Meng de rode wijnazijn en het citroensap met de kappertjes in een kom. Voeg de walnotenolie toe. Kruid met peper. Bewaar op een koele plaats.
- Leg het Bündnerfleisch in een cirkel op de borden. Verdeel hierover de rolletjes L’Etivaz AOP.
Garnituur
- Leg de rucola in het midden van de borden. Nappeer met vinaigrette van walnotenolie.
Kaas in dit recept
