Borrelspiesjes met Appenzeller®

0.0 Sterren / 0 Stemmen
19 min.
Cook/bake time 5 min.

Ingrediënten

Voor 4 personen

  • Moeilijkheidsgraad: gemakkelijk
  • 80 g Appenzeller® in blokjes van 1 cm
  • 4 plakken rauwe ham in linten gesneden
  • 4 gegrilde artisjokharten, in 2 gesneden
  • 1 rode paprika, gegrild en in blokjes gesneden
  • 8 kappertjes

Voorbereiding

  1. Verdeel de blokjes Appenzeller®, rauwe ham, artisjokharten, blokjes paprika en kappertjes over kommen.
  2. Zet bamboeprikkers in een glaasje.
  3. Elke gast kan zijn brochette samenstellen door afwisselend blokjes Appenzeller®, rauwe ham, artisjokhart, rode paprika en kappertjes op zijn stokje te prikken.
Bon
Appétit

Kaas in dit recept

Weitere Inspirationen