Bordje peer met L'Etivaz AOP

0.0 Sterren / 0 Stemmen
Vleesloze
18 min.
Cook/bake time 18 min.

Ingrediënten

Voor 4 personen

  • 150 g L'Etivaz AOP
  • 4 peren
  • 100 g gemengde ongezouten noten en gedroogde vruchten
  • 10 cl honing
  • 5 cl balsamicoazijn
  • 1 citroen

Voorbereiding

  1. Begin met het bereiden van de saus. Verwarm het balsamicoazijn in een kleine steelpan met de honing gedurende 2 tot 3 minuten. Draai het vuur uit en dek af.
  2. Schil de peren (besprenkel ze lichtjes met citroensap tegen het verkleuren). Snijd ze in kwarten.
  3. Schik de vier kwarten peer mooi op een bord, samen met wat gedroogde vruchten en noten.
  4. Snijd de L'Etivaz AOP met een dunschiller boven het bord om krullen te maken en overgiet alles met de nog lauwe, gekarameliseerde saus.
Bon
Appétit

Kaas in dit recept

Weitere Inspirationen