Website slechts in beperkte mate beschikbaar
Schakel cookies in om de website volledig te kunnen gebruiken.

Asperges gegratineerd met Tête de Moine AOP

  • 30 min. Bereidingtijd
  • Vleesloze
  • (0 Sterren/0 Stemmen)

Ingrediënten

Voor 4 personen

  • Boter voor de schoteltjes
  • 1 kg gekuiste groene asperges

Garnituur

  • 4 eieren
  • 2 dl room
  • 2 el gehakte kervel
  • Peper en zout
  • 8-12 roosjes (ong. 100 g) Tête de Moine AOP
  • Ter versiering enkele roosjes Tête de Moine AOP en kervel

Voorbereiding

  1. Kook de asperges beetgaar in ruisend gezouten water of stoom ze en verdeel ze over de beboterde schoteltjes.

Garnituur

  1. Klop de eieren, room en kervel, kruid met peper en zout en giet over de asperges. Verdeel de roosjes Tête de Moine AOP. Bak 15-20 min in het midden van een op 180°C voorverwarmde oven.
  1. Dresseer met Tête de Moine AOP en kervel vlak voor het opdienen. Serveer met gebakken aardappelen.
Aanbeveling

Servez avec des pommes de terre sautées.

Kaas in dit recept

Tête de Moine AOP

Score

Overzicht recepten

Cookies op deze website: onze website maakt gebruik van cookies zodat wij en onze partners je kunnen herkennen en begrijpen hoe je onze website gebruikt. Door gebruik te maken van onze website stem je ermee in dat wij cookies gebruiken. Meer informatie.