Koude mousse met venkel en een roosje Tête de Moine AOP

0.0 Sterren / 0 Stemmen
Vleesloze

Ingrediënten

Voor 4 personen

  • 2 dikke venkelknollen
  • 10 cl vloeibare slagroom (crème fleurette)
  • 2 gevogeltebouillonblokjes Picard
  • Zout, peper
  • Tête de Moine AOP

Voorbereiding

  1. Snijd het voetje van de venkelknollen en verwijder de uiteinden van de stengels vlak boven de knollen, maak de bladeren los, was ze en laat ze uitlekken.
  2. Voeg de bouillonblokjes toe aan 40 cl kokend water, laat goed oplossen en verwarm opnieuw.
  3. Doe de venkelblaadjes in de bouillon en laat zacht koken gedurende 15 minuten.
  4. Mix de bouillon, zeef, verwarm opnieuw met de room en kruid met zout en peper.
  5. Zet in de koelkast.
  6. Serveer met roosjes Tête de Moine AOP op de koude mousse.
Bon
Appétit

Kaas in dit recept

Weitere Inspirationen