Plezier verzekerd rond de fonduepot

Een kaasfondue is veel meer dan alleen maar een Zwitsers gerecht: al decennia lang is het een klein stukje van de cultuur van het land, synoniem voor traditie en gezelligheid. Wanneer de disgenoten samen rond de tafel zitten en brood in de gedeelde fonduepot dompelen, ontstaat er een sfeer van verbondenheid.

Delen
    Nederlands
    • Nederlands
    Nederland
    • Nederland
    • Belgique
    • België
    • Deutschland / Österreich
    • Espanya
    • España
    • France
    • International / EN
    • Italia
    • Portugal / PT
    • Schweiz
    • Suisse
    • Suomi / FI
    • Sverige / SV
    • Svizzera
    • USA / EN
    • Россия / RU
    • 中国 / ZH-Hans
    • 日本 / JP
zoeken
  • Kaas uit Zwitserland
    Overzicht
  • Inspiratie
    Overzicht
  • Storyroom
    Overzicht
  • Home
  • Nieuws
Over Switzerland Cheese Marketing
Je staat op het punt om naar de website van Switzerland Cheese Marketing SCM te gaan.

Over fondue

  • Alles voor de fondue
  • Mengeling en bereiding

Onze fonduerecepten

Alles bekijken
  • Fondue Vacherin Fribourgeois AOP
    Fondue Vacherin Fribourgeois AOP
  • Minifondue voor bij het aperitief van Gruyère AOP en Vacherin Fribourgeois AOP
    Minifondue voor bij het aperitief van Gruyère AOP en Vacherin Fribourgeois AOP
  • Fonduepan Moitié-Moitié
    Vleesloze
    Fonduepan Moitié-Moitié
  • Fondue van half-om-half Gruyère AOP et Vacherin Fribourgeois AOP, broodjes, gerookt en gedroogd vlees
    18 min.
    Fondue van half-om-half Gruyère AOP et Vacherin Fribourgeois AOP, broodjes, gerookt en gedroogd vlees
  • HALF-OM-HALF FONDUE (LE GRUYÈRE AOP RÉSERVE, LE GRUYÈRE D’ALPAGE AOP EN VACHERIN FRIBOURGEOIS AOP) | SLAATJE MET BLOEMEN EN AROMATISCHE PLANTEN VAN MONTANE ALMEN
    18 min.
    HALF-OM-HALF FONDUE (LE GRUYÈRE AOP RÉSERVE, LE GRUYÈRE D’ALPAGE AOP EN VACHERIN FRIBOURGEOIS AOP) | SLAATJE MET BLOEMEN EN AROMATISCHE PLANTEN VAN MONTANE ALMEN
  • Half-om-half fondue met Le Gruyère AOP Classic en Vacherin Fribourgeois AOP
    18 min.
    Half-om-half fondue met Le Gruyère AOP Classic en Vacherin Fribourgeois AOP
  • Fondue met 4 Zwitserse kazen, crumble van Grisonvlees
    20 min.
    Fondue met 4 Zwitserse kazen, crumble van Grisonvlees
  • Fondue van Gruyère AOP en Vacherin Fribourgeois AOP met groenten en fruit
    Fondue van Gruyère AOP en Vacherin Fribourgeois AOP met groenten en fruit
  • Fondue met 3 kazen: Le Gruyère AOP Classic, Le Gruyère AOP d'Alpage en Vacherin Fribourgeois AOP
    18 min.
    Fondue met 3 kazen: Le Gruyère AOP Classic, Le Gruyère AOP d'Alpage en Vacherin Fribourgeois AOP
Newsletter
Contact

Switzerland Cheese Marketing Benelux
Rue de la Glacière 21-23 IJskelderstraat
B-1060 Brussels

info@STOP-SPAM.kaasuitzwitserland.nl

Social Media
youtube
instagram
facebook
  • Privacyverklaring
  • Afdruk
  • Cookies
  • © 2023 Switzerland Cheese Marketing
Zwitsers. Natuurlik.
Abonneer je snel op deze nieuwsbrief boordevol smaak!

Feestelijke keuken, recept van de maand, productontdekking, tips en hints… Alle redenen zijn goed om gulzig de tanden te zetten in onze nieuwsbrief Kaas uit Zwitserland. Regelmatig in jouw mailbox, een lekker nieuwtje en leer steeds meer over onze kazen. Alle nieuwigheden, actuele feiten die geuren als een alpenweide, gastronomie, ontdekkingen ...