Zwitserse raclette: gezelligheid troef

Op welke manier je ook een raclette maakt, het is altijd een feest. Je kunt raclette maken door het oppervlak van een half wiel te laten smelten en af te schrapen, zoals in de Valais of in sneetjes in een pannetje. De raclette is sinds lange tijd een van de favoriete gerechten van het Zwitserse volk.

Delen
    Nederlands
    • Nederlands
    Nederland
    • Belgique
    • België
    • Danmark
    • Deutschland / Österreich
    • Espanya
    • España
    • France
    • International / English
    • Italia
    • Nederland
    • Norge
    • Portugal
    • Schweiz
    • Suisse
    • Suomi
    • Sverige
    • Svizzera
    • Россия
    • 日本
zoeken
  • Kaas uit Zwitserland
    Overzicht
  • Inspiratie
    Overzicht
  • Storyroom
    Overzicht
  • Home
  • Nieuws
Over Switzerland Cheese Marketing
Je staat op het punt om naar de website van Switzerland Cheese Marketing SCM te gaan.

Alles over raclette

  • Kies je raclettekaas
  • Bijgerechten voor een heerlijke raclette
  • Raclette: recepten in overvloed
Newsletter
Contact

Switzerland Cheese Marketing Benelux
Rue du Tabellion 64 Notarisstraat
B-1050 Brussels

T. +32 (0)2 340 84 20
info@STOP-SPAM.fromagesdesuisse.be

 

Social Media
youtube
instagram
facebook
  • Privacybeleid
  • Colofon
  • Cookies
  • © 2025 Switzerland Cheese Marketing
Zwitsers. Natuurlik.
Abonneer je snel op deze nieuwsbrief boordevol smaak!

Feestelijke keuken, recept van de maand, productontdekking, tips en hints… Alle redenen zijn goed om gulzig de tanden te zetten in onze nieuwsbrief Kaas uit Zwitserland. Regelmatig in jouw mailbox, een lekker nieuwtje en leer steeds meer over onze kazen. Alle nieuwigheden, actuele feiten die geuren als een alpenweide, gastronomie, ontdekkingen ...